• Radno vrijeme

    Od 1. do 30. lipnja i od 1. do 30. rujna:
    Ponedjeljak – subota: od 9 do 21 sat
    Nedjeljom, blagdanima i državnim praznicima ne radimo.

    Od 1. srpnja do 31. kolovoza
    Ponedjeljak – nedjelja: od 10 do 22 sata

    Od 1. listopada do 31. svibnja:
    Ponedjeljak – petak: od 9 do 15 sati

    Subota: od 9 do 12 sati
    Blagdanima i državnim praznicima ne radimo.

    Muzej po dogovoru ili prema najavi otvara izložbeni prostor i izvan gore navedenog radnog vremena.

    Grupne posjete izvan radnog vremena potrebno je prethodno najaviti najmanje 5 dana ranije.

    Cijene ulaznica

    Odrasli: 30 kn
    Djeca do 7 godina: besplatno
    Učenici, studenti, umirovljenici: 20 kn
    Popust od 20% na grupe (min. 20 osoba)

    Ulaznice su besplatne za turističke vodiče i pratitelje organiziranih grupa, članove ICOM-a i muzejskih društava

    Audio vodič
    Engleski, njemački i talijanski
    Cijena jednokratnog korištenja vodiča – besplatno

    Stručno vodstvo

    Cijena (po grupi): 100 kn (uz najavu)

    Stručno vodstvo izvan Muzeja

    Cijena (po grupi) za razgled mjesta u pratnji stručnog osoblja Muzeja 200,00 kn

    Predškolska djeca: besplatno

Home / Aktivnosti / Predavanje: Agrobioraznolikost Dalmacije

Predavanje: Agrobioraznolikost Dalmacije

U suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Libar i potaknuti preporukom Muzeja grada Šibenika, u Muzeju ćemo, u srijedu 14.03. u 18:00, ugostiti magistra agronomije Romana Ozimeca koji će nam održati predavanje na temu “Agrobioraznolikost Dalmacije – stare sorte i pasmine Dalmacije”. Doznat ćete više o starim i autohtonim sortama biljnih vrsta u našem kraju, saznati zašto je agrobioraznolikost važna, kako se razvijala poljoprivreda u Dalmaciji te o kulturnim krajobrazima Dalmacije. Predavač će nam govoriti o izvornim sortama i preporučiti literaturu za one koji žele znati više. U sklopu predavanja održat će se i razmjena sjemenja te molimo sve koje zanima ova tema i žele obnoviti i ozeleniti svoje okućnice i vrtove da nam se pridruže u srijedu popodne. 

Ova stranica koristi cookies (kolačiće) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića Više detalja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close